Gebouwentechnologie

Klimaatbeheersing en sanitair
EEG NV, Divisie Van Braeckel is actief in het ontwerp, de realisatie, installatie en het onderhoud van klimaattechnieken en sanitair voor kantoorgebouwen, utiliteitsbouw en industriële sites met focus op de zorgsector. Dankzij het klantgericht maatwerk, erkenning klasse 8 voor sanitair en HVAC, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van ruim 80 medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.

KantorenMet een ervaring die reeds teruggaat tot 1920 en een voortdurende zoektocht naar verbetering volgen wij de technologische evolutie op de voet en brengen wij de meest recente technieken, zoals zonneboilers en warmtepompen, naar een nieuw niveau op gebied van regeltechniek, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie.

Ten dienste van de klant
De werfleiders zorgen voor de opvolging van de projecten.  Zij vormen het vaste aanspreekpunt van de bouwheer.  Uw project wordt door hen van A tot Z opgevolgd.  Kortom, zij vormen de sleutel tot een zorgeloze samenwerking en uitvoering van uw wensen.

Service, de klok rond
Ook na de oplevering van de installaties blijft Van Braeckel klaar staan voor de klant. 7 dagen op 7.

EEG Group
EEG NV is de kern van de EEG GROUP, een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. 

De 11 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn.  Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren.

De EEG GROUP beschikt over een team van meer dan 550 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro.